Ta bloggandet seriöst med ditt drömkontor

Det bästa med att ha ett eget hemmakontor, är att du har total makt att styra designen. Det finns inga kollegor, chefer eller HR-personer som kommer klaga på att kaffebryggaren står farligt placerad eller att dina planscher är “fel”. Du gör som du vill för att skapa en plats där din kreativitet får blomma ut, och dina visioner färdigställs. Ta bloggandet till nästa nivå och ge skrivandet en fast plats i din vardag.

Använd kontorsmaterialen kreativt

Något som alla bloggare och egenföretagare behöver är kontorsmaterial. Idéer behöver dokumenteras, bokföring arkiveras och så vidare. När du förr eller senare behöver köpa in sträckfilm, tejp, pärmar och pennor kanske du får ett visst överskott. Se till att använda detta när du designar ditt drömkontor! Office Depot har allt för alla typer av kontor och om du är kreativt lagd är det inget tvivel om att du kommer hitta saker som både hjälper dig både praktiskt och estetiskt.

Lura inte dig själv

Ja, hemmakontoret är bara ditt och det är du som bestämmer. Kom dock ihåg att kontoret ska vara en plats där du producerar. Någon form av professionalitet ska du känna när du är där. Låt med andra ord inte allt bli lattjo lajban, utan var ärlig och designa på ett sätt som inspirerar dig att arbeta.

Leave a Reply