Blogga om snus

Det kan tyckas långsökt att blogga om snus, men det är det inte. Så länge det finns snus på marknaden finns det en publik som definitivt vill läsa om olika snussorter, hur man gör eget snus och särskilt om hur man kan spara pengar på snus. Som bloggare har du en mängd olika uppslag att välja bland.

Du kan till exempel göra en smakstudie av nya och spännande smaker samtidigt som du undersöker fenomenet med att köpa snus på nätet. Du kan hjälpa dina läsare att kolla upp sajter som Nettotobak där det är möjligt att köpa marknadens billigaste snus. Förutom billigt snus hittar du också nya och innovativa smaker på nettotobak.se samt tobaksfritt och nikotinfritt snus. Här har du viktiga nyheter att blogga om för dina läsare i snusvärlden.

Fynda snus på nätet

En annan nyhet som du kan dela med dig av till dina läsare är att snusskatten sänks under 2024, vilket medför att en dosa snus kan bli upp till tre kronor billigare. För någon som konsumerar flera dosor i veckan kan detta vara välkomna nyheter. Förutom att en skattesänkning kan ge snusarna mer över i plånboken kan rätt nätbutik spara in så mycket som femton kronor per dosa, vilket gör nätshopping till en riktigt bra affär för snusare.

Handla snus på Finlandsfärjorna

En annan smart lösning för snusare är att söka sig till taxfreebutikerna ombord på Finlandsfärjorna där du helt kan undkomma skatten på snus. När du kliver i land med ditt snus i Sverige räknas det nämligen inte längre som en beskattningsbar tobaksvara. Detta är dock i sin tur ett stort problem eftersom många kriminella utnyttjar detta kryphål i lagen som gör det möjligt att köpa på sig 15-20 stockar till ett maxvärde om cirka 4300 svenska kronor. Dessa kriminella ligor köper stora kvantiteter som de sedan olagligen säljer vidare i mindre butiker.

Leave a Reply