Satsa på bloggen

Har du en blogg som du drömmer om att kunna tjäna pengar på? Då bör du läsa vidare. Här hittar du de bästa tipsen på hur du tar bloggen till nästa nivå.

Hyr en kontorsplats

Börja med att skaffa dig en arbetsplats där du kan blogga i lugn och ro. Du kan hyra en kontorsplats och coworking hos Helio på elva centrala platser i Stockholm och Malmö. Helios prisbelönta kontor erbjuder olika lösningar för frilansare, bloggare och företag som behöver en arbetsplats. Utöver en arbetsplats får du även ta del av ett spännande program med föreläsningar, hälsoaktiviteter, frukostar och nätverksträffar.

Skapa innehåll som läsarna vill ha

Se till att ditt innehåll är relevant för målgruppen. Ha gärna en tät dialog med läsarna och ta reda på vad de tycker om bloggen. Att få feedback är nödvändigt för att kunna utveckla bloggen. Om du är riktigt skicklig kan du skapa en trogen läsarskara och tjäna stora summor på din blogg.

Marknadsför bloggen

Se till så att du når ut till din målgrupp. Det finns miljontals olika bloggar och hemsidor, vilket gör det svårt att synas i bruset. Att satsa på marknadsföring i sociala medier kan vara en kostnadseffektiv marknadsföringsstrategi för dig som bloggare.

Leave a Reply