Få bra placering på Google

Den allra viktigaste vägen in till hemsidor och bloggar idag är genom Googles sökmotor. Idag söker de allra flesta på Google då de vill finna information som gömmer dig i jättehavet av texter på nätet. Det har gjort att Google är det viktigaste verktyget idag för att marknadsföra sina sidor på Internet. Att få bra placeringen hos Google är inte lätt då många sidor slåss om de vanligaste sökorden. Men det är inte bara sökord som får Google att placera din sida högt upp på listan, utan du behöver också ha bra texter på sidan som även är välskrivna.

Många bloggar erbjuder verktyg som du kan använda dig av för att optimera din sida för Google, vilken är världens mest populäraste sökmotor. Dessa verktyg hjälper dig att lägga till sökord, plats och mycket annan information i koden som sedan ger Google information om sidorna så att de lättare kan indexera dem. Utöver att du anger sökord i koden så bör du även ange sökord i texten. Det krävs att du upprepar sökordet flera gånger i texten så att Google vet vad din text främst handlar om. Texterna bör också ha korta meningar, vara rättstavade och innehålla läsvärd text.

Leave a Reply