Skriv artiklar för textarkiv

Det finns en hel del textarkiv eller artikelbibliotek på nätet där vem som helst kan publicera texter inom ett stort antal områden och kategorier. Dessa artikelarkiv innehåller enormt massa texter som gör att de indexeras ofta av Google. Om du skriver intressanta artiklar om det ämne som du skriver om på din blogg och även lägger in bra sökord och sedan en länk till din blogg, så kan du sedan publicera denna gratis i ett artikelarkiv. Du kan välja att publicera texter i flera olika artikelarkiv, tänk bara på att alla dina texter ska vara unika så du inte publicerar duplicerad text.

Du kanske även kan få gäst-skriva hos andra bloggare eller på hemsidor som vänder sig till läsare som är intresserade av området. Kan du erbjuda intressanta och läsvärda artiklar så finns det en möjlighet att få dem publicerad med en länk till din blogg. Du själv bör också vara aktiv på Internet genom att kommentera texter, bloggar och skriva inlägg på forum. Då kan du också ha med en länk till din blogg i varje inlägg, vilket till slut blir väldigt många länkar efter en tid.

Leave a Reply