Köp eller byt länkar

Ett sätt att få mer besökare till din blogg är att få ut din länk till bloggen på så många sidor som möjligt på nätet. Det bästa resultatet får du om du får din länk publicerad på sidor som skriver om det ämne som du själv skriver om. Om du exempelvis skriver om resor så är det bra att få din länk publicerad på forum där resor diskuteras eller på hemsidor som har information som är relaterad till resor. Det gör att du direkt når fram till de som är intresserade av ämnet resor.

Ett annat sätt att få ut din länk till bloggen är att du har länken som sidfot i dina kommentarer och inlägg som du skriver på nätet. Du bör även ha länken angiven i dina e-postmeddelanden eller de PM som du skickar via sociala medier. Det finns också olika länkarkiv på nätet där du kan publicera din länk och information om din blogg gratis. Bäst är att byta länkar med andra bloggare eller att köpa länkplats på sidor som har besökare som är intresserade av det ämne som du skriver om på bloggen.

Leave a Reply