Starta en modeblogg

Nu tänker du att det redan finns alldeles för många modebloggar och att din inte skulle tillföra något nytt, men där ska du tänka om. Genom att hitta en nisch som folk kan ha nytta av kan du nå nya målgrupper. Modebloggar handlar nämligen inte bara om catwalk och kändisar. Du kan till exempel starta en modeblogg om barnmode.

Det finns gott om tillfällen där föräldrar kan ha stor nytta av en modeblogg för barn. Du kan till exempel tipsa om butiker som Kids Brandstore som inte bara säljer snygga jeans till barn utan också erbjuder märkeskläder till förmånliga priser. Du kan visa olika stilar, färger och märken samtidigt som du kan tipsa om rabatter. Dina följare uppskattar säkert att få information om att de kan ta del av 10 % rabatt på det första köpet om de prenumererar på nyhetsbrevet.

Hitta snygga barnkläder

En blogg om hur dina följare hittar snygga barnkläder och hur de rent praktiskt kan klä barnen efter årstid och behov ger dig som bloggare många nya uppslag. Det finns en hel del föräldrar som efterfrågar olika sorters checklistor till bland annat förskolan, men även andra aktiviteter. Det finns också många barn och ungdomar som skulle tycka om att läsa om discotrender eller kalasmode.

Leave a Reply