Blogga om odling & trädgård

Har du gröna fingrar och gillar att skriva? Då bör du fundera på att starta en trädgårdsblogg. Det finns många andra människor som delar ditt intresse och som gärna tar del av dina kunskaper och tips. Läs vidare om du vill veta hur du bäst kommer igång med din blogg.

Köp fröer och knölar online

Först och främst är det viktigt att du har en plats där du kan odla, så att du kan visa upp dina resultat i bloggen. Har du en egen trädgård eller kolonilott är det perfekt för blogginläggen, men det går såklart även att vara kreativ om du inte har tillgång till en egen trädgård. Det finns massor av spännande lösningar för att odla på balkongen eller i fönstret. Oavsett plats är det viktigt att du har tillgång till bra fröer, knölar och lökar. Hos Florera kan du beställa dahliaknölar, grönsaksfröer och olika sorters blomsterlökar. Du hittar även värdefulla tips i deras odlingsskola som du senare kan förmedla vidare till dina bloggläsare. Tänk på att dina besökare förmodligen vill veta var du köpt dina dahliaknölar och fröer. Då kan du rekommendera Florea som är en onlinebutik med leverans i hela Sverige såväl som vissa andra länder. Det gör att alla dina läsare smidigt kan beställa det du tipsar om.

Dela med dig av din expertis

Vill du blogga om grönsaksodling för nybörjare eller hur man skapar en magisk trädgård med amaryllis och dahliaknölar? Du väljer själv vad din blogg ska handla om, men det är alltid bra att ha en nisch. Då kommer du enklare att hitta fler besökare som vill ta del av dina expertkunskaper.

Lycka till!

Leave a Reply