Varför skaffa en blogg?

Har du något att berätta för andra människor som exempelvis resor, en hobby, matlagning, mode eller datorspel så kan en blogg vara rätt verktyg. Vill du dela med dig av dina vardagliga händelser i text och bild till dina familjemedlemmar eller vänner så är också en blogg rätt verktyg att använda.

Har du Facebook och skriver max ett inlägg i veckan så behöver du knappast en blogg, om du inte är beredd att börja skriva varje dag. En blogg som inte uppdateras kontinuerligt kommer ingen att vilja läsa eller följa.

Blogga om hobbyer

Om du håller på med en sport som exempelvis fotboll så kan du skapa en blogg där du berättar om dina upplevelser inom fotbollen. Här kan du visa bilder från dina matcher, resor med laget och andra sportupplevelser. Du kan informera om matchdata och statistik som gör att andra intresserade får veta allt om ditt fotbollsintresse och följa lagets framgångar.

Om du gillar att laga mat och kanske också att experimentera med olika maträtter och ingredienser så kan en blogg vara ett bra ställe att dela med dig av din matlagning, dina recept och dina nya maträtter. En

Leave a Reply